EEN ESCAPEGAME
IN HET HARTJE VAN BRUSSEL

Over Ons

Let Me Out Brussels

Let me Out Brussels is begonnen als een avontuur van drie goede vrienden. Geïnspireerd door de eerste Let Me Out in Warschau hadden we snel begrepen dat een fantastische stad als Brussel toch iets miste – namelijk, een real life escape room. Een jaar later ontsnapte onze eerste klanten uit ons spaceship en vandaag de dag hebben we 4 verschillende escaperooms, maandelijkse teambuildings en honderden tevreden klanten.

— Stephane, Grazyna, & Bruno

Let Me Out

Let Me Out werd drie jaar geleden in Warschau gevestigd. De bedoeling was niet alleen een onderneming te beginnen, maar ook om nieuwe oorden te verkennen. We zijn pioniers in het organiseren van “escape-entertainment” en volgen de tendens van onze markt nauwgezet op. Let Me Out heeft het grootste netwerk aan escaperoom-filialen in Polen en sinds enige tijd kijken we ook over onze grenzen heen. We beperken ons niet tot het openen van escaperooms maar doen ook aan corporate in-house challenges, nemen we deel aan congressen , expositie enz.

Let Me Out is ontstaan uit de samenwerking van 3 vrienden: Karol Skraba, Sebastian Wasowicz en Mateusz Kacprowicz. De eerste twee escaperooms werden in Wroclaw gebouwd, daarna kwamen Warschau en Krakau aan de beurt. Tegenwoordig zijn we aanwezig in Poznan, Gdansk, Katowice, Lublin, Bydgoszcz, Lodz en Sosnowiec. Sinds Oktober 2015 hebben we onze eerste internationale samenwerking met Let Me Out Brussels. Wat de nabije toekomst betreft beogen we een verdere internationale uitbreiding.